Kaikki kokoelmat
Oma tili
Miksi en voi kirjautua tililleni?
Päivitetty yli viikko sitten

"Syötettyä käyttäjätunnusta tai salasanaa ei ole olemassa “

Syöttämäsi käyttäjätunnus tai käytetty salasana on virheellinen. Varmista, että syötät oikeat kirjautumistiedot. Jos et edelleenkään pysty kirjautumaan sisään, valitse Vaihda salasana -vaihtoehto ja saat sähköpostiviestin, jossa on ohjeet salasanan nollaamiseen. Jos sinulla on edelleen ongelmia salasanan palauttamisen jälkeen, lähetä sähköpostia tukeen tai käytä Live Chat -ominaisuutta.

"Yhteyden muodostaminen palvelimeen"

Palvelin saattaa olla tilapäisesti poissa käytöstä. Yritä uudelleen muutaman minuutin kuluttua. Jos et vieläkään pysty muodostamaan yhteyttä, lähetä sähköpostia tukeen tai käytä Live Chatia keskustellaksesi asiakaspalvelijan kanssa.

“Turvallisuussyistä tilisi on väliaikaisesti jäädytetty. “

Olet ehkä pyytänyt tilisi sulkemista aiemmin, tilisi on voitu poistaa käytöstä tai olet pyytänyt itse poissulkemista.